essays on influence of rap music richard rodriguez essay christmas english essay spm introduction essay good governance literary essay scholarship competition count many characters my essay

Tanfolyamok

Az oldalon az alábbi tanfolyamokat (kurzusokat) találod:

A következő témakörökkel találkozhatunk az oldalon:

A tudatosság kérdése megkerülhetetlen annak érdekében, hogy az ember a mindennapok során képes legyen irányítani az életét. Az elme ismerete mellett a környezettudatosság, a tudatos fogyasztói magatartás, és közösségi lét témaköreit ismerhetjük meg A tudatosság az életben című kurzus elvégzése során.

A konfliktusok az élet valamennyi területén folyamatosan jelen vannak. Az online kurzus során a konfliktuskezelés módjait, megoldási stratégiákat, valamint a csoporton belüli konfrontációk kezelését sajátíthatjuk el a Konfliktuskezelés címet viselő tananyag által.

A Látni és látszani című tananyag hozzájárul online ismereteink bővítéséhez, az internet nyom nélküli használatának megtanulásához, a személyes adatvédelem fontosságának megismeréséhez.

Az e-learning oldalon helyet kapott Királyegyháza helytörténetét ismertető tananyag is, amelyben számtalan érdekességet tudhatunk meg a település múltjáról.

Belépés után itt tudod követni, hogy melyik kurzusban, anyagban melyik részt olvastad már és melyik van még hátra.

A tanfolyam előrehaladásának megtekintéséhez be kell jelentkezned.